Cautare

18988 de rezultate pentru "accident baia mare masina" (4.37 secunde)
Povestea a început în 1976, când Lagonda, o masina futurista proiectata de William Towns, a fost prezentata publicului larg.
Fabricantul japonez sustine ca acest design are o mare atractivitate emotionala, multumita proportiilor neobisnuite. Masina-concept beneficiaza de o grila frontala în cinci puncte, linii curajoase ale aripilor rotilor ce par aproape neîncapatoare pentru jantele de 22 de inch si o linie joasa si supla a plafonului.
Se justifica pretul mare al reviziilor in service-urile autorizate ori sunt acestea doar un mijloc prin care reprezentantele auto fac profit si dupa vanzarea masinilor noi? ... Am luat masina si spalatorul tot nu merge, numai ca acum mi-au murdarit si capitonajul de ulei sau unsoare.
Masina atrage privirile prin designul curat si prospetimea ce provine din faptul ca designerii isi pot permite mai multe "ghidusii" atunci cand vine vorba de modelele din clasa mica.
Prima masina care va fi produsa in fabrica de la Craiova va iesi pe poarta uzinei pe 8 septembrie.
Nu este obligatoriu sa mergi cu masina - se poate merge si cu autobuzul, si cu troleibuzul, si cu tramvaiul, si cu metroul.
A rupt mai multi copaci de pe marginea unei strazi, a lovit o tanara de 28 de ani care circula regulamentar pe trotuar si a trecut cu masina peste o banca pe care se aflau doi batrani.
10 motive pentru a renunta la masina Nu stim daca esti genul care vrea sa salveze planeta sau daca te-ai gandit macar o data in viata ca mai exista si alte mijloace de deplasare in afara de masina.
Daca te opreste Politia Rutiera si ti se pare ca fac vreun abuz poti suna la 112 si vine politia care va intocmi un raport - FALS Despre sunatul la 112, e o mare tampenie si oricine se poate convinge singur daca studiaza legislatia care prevede foarte clar:
Astfel, cei mai multi dintre asiguratori calculeaza pretul politei in functie de varsta clientului, de uzura masinii, de cat de des folositi masina si chiar in ce zona a tarii locuiti. ... Zonele I inseamna risc redus de accident si deci o polita mai ieftina.
Nicolae Labis murea intr-un accident de tramvai, un tramvai ca vai de el de pe vremea ITB-ului.
pe drumurile din Romania circula zi de zi mii de masini cu defectiuni grave - RAR a publicat un raport ingrijorator - Anul trecut au fost verificate in trafic peste 76.000 de automobile - Aproape 3.800 dintre acestea prezentau pericol iminent de accident Potrivit unui raport publicat de Registrul Auto Roman, anul trecut, aproape 3.800 de soferi au fost depistati in trafic cu masini care prezentau pericol iminent de accident.
Potrivit unor martori, incidentul s-a produs in momentul in care o angajata a casei de schimb valutar care ar fi avut asupra sa bani a iesit din unitate, vrand sa urce intr-o masina.
Cu privire la masina si la sepepisti, Bogdan Olteanu a declarat ca habar nu are daca autovehiculul pe care-l va primi " a fost al lui Nastase" si daca va avea aceeasi oameni pentru paza.
Nu are bani la banca si nici masina personala, desi este actionar la unul dintre principalii dealeri auto din Oltenia.
Insa pentru a va putea bucura de aceasta masina, trebuie sa va scoateti din cont 667.321 de dolari. Medalia de bronz revine productiei americane SSC Ultimate Aero, in valoare de 654.500 de dolari, aceasta fiind cea mai scumpa masina americana, dar si cea mai rapida.
Un juriu format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala a desemnat modelul BMW Seria 3 ca fiind "Masina anului 2006". ... Citroen C4 - cea mai frumoasa masina a anului Cel mai frumos autoturism din lume vine din Franta.
Testat pe pistele VW din Ehra-Lessien, aceasta extraordinara masina, dotata cu sistem de pilot automat, a fost condusa de proiectantii VW la limitele posibilitatilor sale in materie de randament, sistem de franare si stabilitate.
Din punct de vedere al designului, Nissan Primera este o masina care nu are cum sa treaca neobservata.
Pe locul opt, o masina ceva mai scumpa BMW seria 3, comercializat in 2.869 de unitati. ... Pe ultimul loc in acest top se situeaza o masina franceza, Renault Laguna, vandut in doar 2.600 de exemplare anul trecut.
google-analytics.com